Prepostion English

1. I Should Not Pride……………My Qualification.
A). to
B). at
C). in
D). none

Q:2 He Has No Opportunity………….Raising His Status.
A). for
B). to
C). in
D). none

3. He Does Not Have Lust…………Wealth.
A). to
B). at
C). for
D). None of these

4. Have No Longing…………Him.
A). for
B). to
C). at
D). None of these


5. There Is Hindrance ……….. Get Success In Life.
A). for
B). to
C). of
D). None of these


6. I Feel Grief ……………… The Death Of His Father.
A). for
B). to
C). of
D). None of these


7 Do Not Guess……………..Me.
A). for
B). to
C). at
D). None of these

8. Press Does Not Enjoy Freedom…………..Restriction.
A). from
B). to
C). at
D). None of these


9. I Do Not Have Fondness…………….Her.
A). from
B). to
C). for
D). None of these

10. Take Decision…………….This Issue Instantly.
A). from
B). on
C). for
D). None of these


11.A Tough Competition Is Going On …….. Him.
A). with
B). on
C). for
D). None of these


12. I Am Canidate……….This Post.
A). from
B). on
C). for
D). None of these

13. I Have Access………………..The President.
A). from
B). to
C). for
D). None of these


14. I Do Not Repose Confidence……………. You.
A). from
B). in
C). for
D). None of these


15. I Am Bargaining ……………………. Him.
A). from
B). on
C). with
D). None of these


16. Afghanistan Was Attacked……….October,2001.
A). from
B). on
C). for
D). None of these


17. You Must Make Amends…….Your Folly.
A). from
B). on
C). for
D). None of these


18. I Assure You…………..My Help.
A). of
B). on
C). for
D). None of these


19. He Did Not Fail ……………… Exam.
A). from
B). in
C). for
D). None of these


20. You Must Embark…………. Leaving Her.
A). from
B). upon
C). for
D). None of these

21. I Do Not Object……………His Criticism.
A). to
B). on
C). for
D). None of these


22. She Persisted………..Living Here.
A). to
B). on
C). in
D). None of these


23. Do Not Insist…………..Doing This Work.
A). to
B). on
C). for
D). None of these


24. He Shuddered…………..Seeing The Dreadful Incident.
A). to
B). at
C). for
D). None of these


25. I Prefer ……… Die Than Humiliation.
A). to
B). on
C). for
D). None of these


26. Do Not Scoff……..Me.
A). to
B). at
C). for
D). None of these


27. India Is Not Being Prevented ………………. Committing Atrocities On Kashmiries.
A). to
B). on
C). from
D). None of these


28. He Was Threatened …………. Dire Consequences.
A). with
B). on
C). for
D). None of these


29. He Succumbed……….His Injuries And Died In Hospital.
A). to
B). on
C). with
D). None of these


30.Pakistan Sided…………….. U.S.A In Connection With Countering Terrorism.
A). with
B). on
C). for
D). None of these


31. My best friend lives ______ Boretz Road.
A). to
B). on
C). in
D). none


32. I’ll be ready to leave ____ about twenty minutes.
A). to
B). on
C). in
D). none


33.Since he met his new girlfriend, Juan never seems to be ______ home.
A). to
B). at
C). in
D). none


34. The child responded to his mother’s demands ______ throwing a tantrum.
A). by
B). on
C). in
D). none


35.I think she spent the entire afternoon ______ the phone.
A). to
B). on
C). in
D). none


36. I will wait ______ 6:30, but then I’m going home.
A). to
B). until
C). in
D). none


37.The police caught the thief _____ the corner of Cascade and Plum Streets.
A). to
B). on
C). at
D). none


38. My fingers were injured so my sister had to write the note _____ me.
A). for
B). on
C). in
D). none


39. I am not interested _____ buying a new car now.
A). to
B). on
C). in
D). none


40. What are the main ingredients ______ this casserole?
A). to
B). on
C). of
D). none


41. My best friend, John, is named ______ his great-grandfather.
A). after
B). on
C). about
D). none


42.Grandpa stayed up ______ two in the morning.
A). until
B). since
C). in
D). none


43. My parents have been married ______ forty-nine years.
A). to
B). for
C). in
D). none


44. He usually travels to Philadelphia _______ train.
A). at
B). by
C). in
D). none


45. You frequently see this kind of violence ____ television.
A). to
B). on
C). in
D). none


46.I told Mom we’d be home ______ an hour or so.
A). to
B). on
C). in
D). none


47. I was visiting my best friend _____ the hospital.
A). to
B). on
C). in
D). none


48. The professor _______ South Africa amazed the American students with her stories.
A). to
B). from
C). in
D). none


49. I’ll see you ____ home when I get there.
A). to
B). at
C). in
D). none


50. It’s been snowing ________ Christmas morning.
A). since
B). on
C). in
D). none

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.