Synonyms

Q:1 Capacious
A). cramped
B). extensive
C). enchanting
D). overturn


Q:2 Candid
A). straight forward and simple
B). candidature
C). frank and honest
D). smooth and fluent


Q:3 Callow
A). rough
B). inexperienced
C). superficial
D). sticky


Q:4 Cachet
A). hiding place
B). book
C). prestige
D). automobile


Q:5 Cache
A). lock
B). hiding place
C). tide
D). automobile


Q:6 Burgeon
A). flourish
B). prody
C). arrogant
D). intimidate


Q:7 Buoyance
A). sadness
B). durability
C). cheerfulness
D). simplicity


Q:8 Bittle
A). fragile
B). flexible
C). glorious
D). sturdy


Q:9 Bridle
A). restrain
B). active
C). free
D). fragile


Q:10 Brazen
A). shameless
B). quick
C). modest
D). pleasant


Q:11 Brace
A). strengthen
B). degeneration
C). embrace
D). advance


Q:12 Bonafide
A). secured by a bond
B). legal document
C). in good faith
D). vivid


Q:13 Bolster
A). strengthen
B). rest on
C). support
D). straddle


Q:14 Boisterous
A). conflicting
B). noisy
C). testimonial
D). grateful


Q:15 Bluff
A). rocky island
B). cliff
C). deceive
D). plateau


Q:16 Blemish
A). defect
B). visible
C). goat
D). brusque


Q:17 Blatant
A). conspicuous
B). hidden
C). ruthless
D). faulty

Q:18 Belligerent
A). aggressive
B). friendly
C). dishearted
D). instigator


Q:19 Bigotry
A). arrogance
B). approval
C). mourning
D). intolerance


Q:20 Biennial
A). yearl
B). every two years
C). favourable
D). impressive


Q:21 Bewilder
A). mystery
B). enlighten
C). frightened
D). confuse


Q:22 Benign
A). tenfold
B). peaceful
C). blessed
D). gentle


Q:23 Benevolence
A). kindness
B). inhumanity
C). maline
D). abundance


Q:24 Bemuse
A). to tease
B). entertain
C). deceive
D). bewilder

Q:25 Beguile
A). to amuse
B). charm
C). paralyze
D). lament

Q:26 Banish
A). recall
B). black list
C). digest
D). exonerate


Q:27 MISERLY:
A). Extravagant
B). Generous
C). Philanthropic
D). Hospitable


Q:28 Balm
A). soothes
B). covers
C). irritates
D). blesses


Q:29 Avert
A). hatred
B). avoid
C). degenerate
D). fall

Q:30 Aversion
A). revert
B). subvert
C). diversion
D). hatred


Q:31 ABANDON
A). Try
B). Join
C). Keep with
D). Forsake


Q:32 ABDICATE
A). Join
B). Search
C). Abandon
D). Advance

Q:33 ABSOLUTE
A). Division
B). Complete
C). Small
D). Half


Q:34 ABSTAIN
A). Refrain
B). Ingest
C). Take in
D). Consume


Q:35 ACCORD
A). Confer
B). Refusal
C). Dissension
D). Opposition

Q:36 ACQUAINT
A). Withhold
B). Conceal
C). Familiarise
D). Risky


Q:37 AGGRAVATE
A). Decline
B). Acquire
C). Excited
D). Irritate


Q:38 ALTRUISTIC
A). Progressive
B). Selfish
C). Benevolent
D). Inhumane


Q:39 ANTIPATHY
A). Enmity
B). Affection
C). Love
D). Good will

Q:40 APATHETIC
A). Caring
B). Concerned
C). Refusing
D). Emotionless


Q:41 ARROGANT
A). Conceited
B). Humble
C). Progressive
D). Noble


Q:42 ASSASSIN
A). Victim
B). Slayer
C). Record
D). Heroic


Q:43 ASSIDUOUS
A). Rejection
B). Diligent
C). Indolent
D). Careless


Q:44 AUDACITY
A). Dislike
B). Insolence
C). Boasting
D). Agree


Q:45 ALACRITY
A). Mollify
B). Swiftness
C). Laziness
D). Lethargy


Q:46 ANTIPATHY
A). Dislke
B). Charity
C). Approval
D). Reprove


Q:47 ACRIMONY
A). Enmity
B). Courtesy
C). Scarce
D). Discord

Q:48 ABASH
A). Pull out
B). Dislike
C). Embarass
D). Hearten


Q:49 ADROIT
A). Haste
B). inept
C). Clumsy
D). Skilful


Q:50 BANDIT
A). Highwayman
B). In prison
C). Free person
D). Boasting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.